Privacy verklaring

Privacy verklaring

Improve Tuning gaat zorgvuldig met uw gegevens om.
Wij vinden het belangrijk dat uw privacy wordt gewaarborgd. Wanneer u goederen bestelt via het internet, geeft u uw persoonlijke gegevens door. De informatie die Improve Tuning
over u ontvangt, wordt alleen gebruikt om uw bestelling, vragen of opmerkingen naar behoren af te handelen en de site te optimaliseren. Improve Tuning zal uw persoonlijke gegevens nooit doorgeven, verkopen of verhuren aan derden.

Improve Tuning gebruikt uw gegevens om u de volgende diensten te leveren:
Om uw bestellingen te verwerken en u daarvan op de hoogte te houden.En om eventuele klachten/sugesties zo snel mogelijk te behandelen.

Om het kopen bij Improve Tuning zo aangenaam mogelijk te laten zijn, bewaren wij, met uw toestemming, uw persoonlijke gegevens en uw bestellingen. Hierdoor kunnen wij onze website optimaliseren en hierdoor u nog beter van dienst zijn.

Met uw toestemming gebruikt Improve Tuning
uw gegevens om u te informeren over nieuwe produkten en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@improve-tuning.nl.

Bij Improve Tuning
zijn uw gegevens veilig.
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.